Om Noon Invest As

TA TILBAKE KONTROLLEN OVER DINE INVESTERINGER! NOON INVEST AS ER NORGES FØRSTE SÅKALTE ROBO (ROBOT) RÅDGIVER PÅ NETT. VI HJELPER DEG SÅ DU KAN FOKUSERE PÅ RÅDGIVNING OG PORTEFØLJEBYGGING MED INDEKSFOND. DETTE ER EN LØSNING SOM DE ALLER FLESTE KAN BENYTTE SEG AV. DET ER SMART, ENKELT OG TRYGT Å INVESTERE HOS OSS.

 

TOBIAS ER KUNDEANSVARLIG I NOON INVEST AS OG FORTELLER AT DET ER SMART FORDI: «MENS BANKENE TAR GODT BETALT FOR FOND SOM IKKE SLÅR INDEKS SÅ SER JEG IKKE HVORFOR DU IKKE SKAL SITTE I ET BILLIGERE FOND SOM FØLGER INDEKSEN SOM GIR BEDRE AVKASTNING ENN DE ALLER FLESTE FOND.»

 

 «DET ER ENKELT, DU KAN ENKELT INVESTERE OG DU KAN ENKELT GÅ INN Å FØLGE MED PÅ PORTEFØLJEN DIN FOR Å SE HVORDAN DET HAR GÅTT OG HVORDAN AVKASTNINGEN ER. I TILLEGG ER DET VELDIG LETT Å TA EN TELEFON TIL EN AV OSS PÅ NOON INVEST AS» FORTELLER VERONICA SOM ER KUNDEANSVARLIG I NOON INVEST AS.

 

DET ER I FØLGE JON SOM ER SENIOR KUNDEFORVALTER I NOON INVEST AS TRYGT FORDI: «VI TILBYR INDEKSFOND FORVALTNING. SOM BETYR AT DU FÅR EN VELDIG ROBUST FORVALTNING. DU FÅR HJELP TIL Å VELGE INDEKSFONDENE SOM ER DE BESTE.»

 

NOON INVEST AS ER EN TJENESTE UTVIKLET AV STAVANGER ASSET MANAGEMENT AS SOM BLE STARTET AV EVEN KROHN-PETTERSEN OG EMMANUEL VALLOTTO. I NOON INVEST AS HAR VI ERFARING FRA LEDENDE INVESTERINGSBANKER OG FORVALTNINGSHUS SOM DNB MARKETS, SWEDBANK, SPAREBANK 1 SR-BANKMERRILL LYNCH OG CITIBANK. KONTORET TIL NOON INVEST AS LIGGER I JÅTTÅVÅGEN MIDT MELLOM STAVANGER OG SANDNES. DU ER VELKOMMEN TIL Å KOMME INNOM FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM DINE INVESTERINGER.

 

ØNSKER DU Å TA TILBAKE KONTROLLEN OVER DIN EGEN ØKONOMI, FÅ FRIHET TIL Å INVESTERE ENKELT OG ØKE FLEKSIBILITETEN TIL Å ENDRE DIN PORTEFØLJE VED HJELP AV FAGFOLK SOM ER KLARE TIL Å HJELPE DEG? KOM TIL NOON INVEST AS OG LA OSS GUIDE DEG HELE VEIEN TIL EN ENKEL, SMART OG TRYGG INVESTERING I INDEKSFOND VED HJELP AV ROBO (ROBOT) RÅDGIVNING.

VÅR ORGANISASJON

EVEN KROHN-PETTERSEN

EVEN KROHN-PETTERSEN

Daglig leder Noon Invest AS

+47 941 46 559
ekp@noon-invest.no


Even er Siddis (født og oppvokst i Stavanger) med bakgrunn som megler, rådgiver, leder og forvalter i Storbritannia, USA og Norge. Er daglig leder for Noon Invest AS, og ansvarlig for drift og forretningsutvikling. Emmanuel Vallotto sier om han: "Even er svært detaljorientert, åpen og han leter alltids etter nye ideer. Han er en pioneer i å finne og presentere digitale løsninger."Contact
EMMANUEL VALLOTTO

EMMANUEL VALLOTTO

Daglig leder Stavanger Asset Management AS
+47 910 02 401
eva@stavangeram.comHan er sveitser med livslang erfaring fra Private Banking, Portfolio Management og Trading i Sveits, Storbritannia og Norge. Han har over 30 års erfaring fra Mirelis Investrust SA, Julius Baer and Lombard Odier i Geneve og London i tillegg til å være en av gründerne i Stavanger Asset Management As. Han er daglig leder og forvalter i Stavanger Asset Management AS, og han er en del av investeringskomitéen i Noon Invest As. Even sier om han: «Han er virkelig internasjonal. Han plukker opp globale trender til fordel for klientene våre.”

Contact
JON NERSETH

JON NERSETH

Senior Kundeforvalter

+47 954 03 576
jn@stavangeram.com


Jon har jobbet i Stavanger Asset Management AS og Noon Invest AS de siste to årene. Erfaring innen de fleste typer finansielle produkter og tjenester etter 18 år i bransjen, 9 år som investeringsrådgiver og aksjemegler i DNB og 7 år som formuesforvalter i First Securities. Spesialfelt er makroøkonomi, investering, forvaltning og aksjer. "Endelig kan folk flest få en profesjonell portefølje med kostnadseffektive indeksfond tilpasset sin egen risikotoleranse."

Contact
TOBIAS AARDAL

TOBIAS AARDAL

Kundeansvarlig

+47 483 92 117
toaa@noon-invest.no


Tobias er den nyeste og mest fremadstormende i Noon Invest AS. Ble uteksaminert fra BI og startet sin karriere i Bergen for to og et halvt år siden. Kom til oss i januar 2018 og har alltids vært tilhenger av indeksfond. «Det beste med Noon Invest AS er at det er et godt arbeidsmiljø også tilbyr vi kundene investeringer som vi virkelig kan gå gode for.»Contact
KJERSTI VALLOTTO

KJERSTI VALLOTTO

Compliance Officer
+47 406 95 100
kv@stavangeram.com

Kjersti er en av eierne og er innom det meste i løpet av en dag. Har jobbet i Private Banking i 22 år med bakgrunn fra Internasjonale Relasjoner og Prosjektledelse i Sveits, Serbia og Norge. Legger ned mye tid i å forstå arbeidet og gjøre det grundig og skikkelig. "Noon Invest AS er nytt, kostnadseffektivt også er det innovativt. Jeg syns det er veldig inspirerende å være med å skape noe helt nytt."

Contact
VERONICA NESVIK

VERONICA NESVIK

Kundeansvarlig
+47 483 95 990
vn@noon-invest.no


Veronica jobber i Noon Invest AS og har en bachelor i økonomi fra BI. Hun har vært med i Noon Invest AS og Stavanger Asset Management AS siden august 2017. Hun arbeider som kundeansvarlig og håndterer prospektering og kundemøter . "Det beste med å jobbe i Noon Invest As er at løsningen er enkel og smart for kunden! "

Contact
MALCOLM ROBERT MACDONALD

MALCOLM ROBERT MACDONALD

Kundeansvarlig
+47 952 24 169
mm@noon-invest.no

Malcolm jobber i Noon Invest AS ved siden av bachelorstudiet i økonomi på BI. Han har bred erfaring og har jobbet i finanssektoren i Storbritannia før han flyttet til Norge i 2005. "Noon Invest AS er investering for folk flest, en smart og sikker løsning som tilbyr skreddersydde porteføljer etter bare noen få klikk."


Contact
VICTOR VASQUEZ

VICTOR VASQUEZ

System / back-office
+47 954 09 854
vv@stavangeram.com

Victor har jobbet hos Noon Invest AS på den tekniske siden og innen Portfolio Asset Management. Kom til oss for to år siden og har ekspertise om tallene og programmering. Har studert på BI i Oslo og hatt en interesse for trading siden han var 18 år. "Vet du nesten hva du vil, men du vil ikke dra ut å møte rådgivere. Vil du ta investeringsavgjørelsen hjemme i din egen bolig? Da passer Noon Invest AS for deg."

Contact